Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

 

Hovedmeny

You are here

Hva er Gyproc ByggOptimering?

ByggOptimering er et grunnleggende begrep hos Gyproc. Vår rådgivning, produksjon, produkter, systemer og logistikk er basert på å leve opp til kravene bak dette begrepet. Men hva er Gyproc ByggOptimering egentlig?

Siden 1996 har ByggOptimering vært en viktig del av virksomheten for Gyproc. ByggOptimering er et konsept som går ut på å jobbe med gjennomtenkte løsninger allerede fra prosjektets planlegging, noe som effektiviserer hele prosessen fra produksjon til bygging og påfølgende avfallshåndtering, etc. Det er gunstig for både miljøet og bygningens totalkostnad.

Gyproc ByggOptimering tar utgangspunkt i hele prosessen fra prosjektering til drift og vedlikehold. Det bidrar til å synliggjøre kostnadene ved forskjellige typer gipskonstruksjoner – og dermed gi grunnlag for å optimalisere byggeprosess, konstruksjon og totaløkonomi.

Ved å tenke alternativt og velge andre løsninger eller konstruksjoner, er det ofte mange penger å spare. Besparelsen kan være mange forskjellige steder i prosessen. Det avhenger av konstruksjonsoppbygning, materialvalg, montasje, avfall og byggeplasskostnader generelt. Resultatet av å jobbe med Gyproc ByggOptimering fra begynnelsen er ofte en mye bedre totaløkonomi! 

Konstruksjonens virkelige kostnader

Eksempelet illustrerer prinsippet for Gyproc ByggOptimering:

Vi hjelper deg med å synliggjøre kostnadene ved forskjellige typer gipskonstruksjoner – og gi grunnlaget for å optimalisere byggeprosess, konstruksjon og totaløkonomi.

Mulighetene ved Gyproc ByggOptimering:

  • Optimaliserte løsninger til konstruksjonskrav
  • Optimale leveringssystemer
  • Raskere montasje
  • Minimering av svinn / håndtering
  • Minimering av avfall / deponi
  • Mindre vedlikehold / lengre levetid
  • Bedre totaløkonomi

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste løsningene

Gyproc tilbyr en rekke tjenester som kan bidra til å sikre prosjektet med de riktige løsningene fra starten. Våre innovative systemer er basert på løsninger som tilfredsstiller funksjonskravene for alt fra byggets lydisolering og akustikkregulering til brannmotstand, fuktbeskyttelse og holdbarhet. Med vår kunnskap kan vi bidra til å optimalisere bygningen ut fra funksjonalitet, kostnader og bærekraft.

Vi er med fra prosjektering til bygningen er ferdig og klar til bruk, men allerede i planleggingsfasen bestemmes en stor del av kostnadene for bygningen. Så jo tidligere du tar kontakt med oss, jo bedre!

Hvis du vil vite mer om Gyproc ByggOptimering og høre hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere prosjektet ditt, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du finner vår kontaktinformasjon her.