Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

 

Hovedmeny

You are here

Gyproc ErgoLite - vår letteste gipsplate

Det er lettere enn noen gang å montere en vegg med gipsplater. Lettvektsplaten Gyproc ErgoLite veier 25 % mindre enn en standardgipsplate. En helt ny teknologi gjør at den lave vekten ikke går på bekostning av andre egenskaper som kjennetegner en god gipsplate.

Lett å løfte - enkel å montere

Gyproc ErgoLite er til stor hjelp for gipsmontører som jobber i små rom, på skråvegger eller i fleretasjebygninger, hvor platene må håndteres manuelt. 

Platen har mange fordeler, bl.a er den  

  • Lett å håndtere
  • Enkel å tilpasse
  • Lett å skru

Effektivitet i prosjektet

Den reduserte vekten gir åpenbart ergonomiske fordeler, men også økonomiske. Effektiviteten ved montering kan økes og arbeidet kan utføres raskere. Det er for eksempel mulig å benytte lengre plater, uten at platens vekt overstiger 20 kg. Med lengre plater unngår man kortkantskjøter - også en ergonomisk gevinst, samtidig som det er mulig at kle inn en større overflate på kortere tid.

Et miljøriktig valg

I likhet med alle Gyprocs gipsplater er ErgoLite helt resirkulerbar. Den lave vekten gir også andre miljøfordeler, både i transportleddet og gjennom lavere forbruk av råvarer og energi ved framstilling. Miljøegenskapene er selvfølgelig dokumentert i EPD miljødeklarasjon og i ECOproduct rapport.

Veggløsninger med ErgoLite