Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

 

Hovedmeny

You are here

Derfor skal du tenke ByggOptimering

Utbyggere har selvfølgelig klart seg glimrende uten Gyproc ByggOptimering – det er bare så lenge siden…

Det var en tid da ByggOptimering ikke eksisterte. Bygningene besto ikke av gips og stål på denne tiden, men av tunge elementer. En tid da det ikke var korte tidsfrister og en presset økonomi, da det ikke var strenge krav til bygningens funksjonalitet, bygningens bærekraft og håndverkernes arbeidsmiljø. Men det er lenge siden, og mye har forandret seg siden da.

I dag skal det bygges effektivt og i henhold til lovkrav for brannmotstand, lydisolering og bærekraft. Og det skal tas hensyn til de menneskene som utsetter kroppen for hardt arbeid på byggeplassen. Derfor har vi gjort ByggOptimering til en viktig del av vårt forretningsgrunnlag og vi arbeider kontinuerlig og målrettet for å skape innovative løsninger. Løsninger som møter fremtidens krav og skaper et bedre resultat for alle, enten du er byggherre, arkitekt, snekker eller faktisk personen som skal leve og bo i det ferdige bygget.

Hva er Gyproc ByggOptimering egentlig, og hvordan kan det hjelpe deg i ditt arbeid? ByggOptimering er et konsept som går ut på å jobbe med gjennomtenkte løsninger helt fra prosjektplanleggingen. Effektivisere hele prosessen med et byggeprosjekt, fra design til drift og vedlikehold. Vi bidrar til å synliggjøre kostnadene ved forskjellige typer gipskonstruksjoner – og dermed gi grunnlag for å optimalisere byggeprosess, konstruksjon og totaløkonomi.

Det er ikke alltid dyrere å velge de gode løsningene. Ved å bruke av våre ByggOptimerings-verktøy og våre dyktige tekniske medarbeidere, kan vi sette sammen komplette løsninger for bygg med fokus på optimaliserte funksjonskrav, raskere montering, bedre arbeidsmiljø og bedre totaløkonomi. Du får en bedre konstruksjon til en bedre totaløkonomi, som i tillegg er bærekraftig. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss, og så tar vi det derfra. Husk at jo tidligere vi kommer inn i prosessen desto bedre.